Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SDÜ Öğrencileri Kovada Gölü Millî Parkı’nın Doğal Zenginliklerini Keşfetti

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, Isparta’nın tarihi, kültürel ve doğal alanlarını keşfetmek amacıyla düzenlenen “Keşif Isparta” kapsamında bu hafta Kovada Gölü Millî Parkı’nı ziyaret etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, Isparta’nın tarihi, kültürel ve doğal alanlarını

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, Isparta’nın tarihi, kültürel ve doğal alanlarını keşfetmek amacıyla düzenlenen “Keşif Isparta” kapsamında bu hafta Kovada Gölü Millî Parkı’nı ziyaret etti. Türkiye’nin korunan alanları arasında yer alan millî parkta öğrenciler, ıtrî, tıbbi ve aromatik bitkilerin yetiştiği alanlarda 30 dakikalık yürüyüş gerçekleştirdi.

 

Gezi sırasında Kovada Gölü Millî Parkı’nın doğal yaşamı ve biyolojik çeşitliliği hakkında bilgi alan öğrenciler; parkın yaban keçisi, sansar, yaban domuzu, porsuk, tavşan, tilki ve sincap gibi hayvan türlerine ev sahipliği yaptığını öğrendi.