Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konu Isparta 32 Spor olunca Milletvekilleri ve Belediye Başkanı, kulübümüze sahip çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off takibini sürdüren takımımız Karaman Fk’yı deplasmanda 3-2 yendi. Maçtan çok karşılaşma sonunda yaşananlar kulüp yönetimimizi üzdü.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off takibini sürdüren

Karamanspor yönetimi ve futbolcuları maç sonunda kulübümüzün futbolcularını tünelde tartakladılar. Arbede sırasında yumruklaşmalar oldu. Olayları emniyet güçlükle önlemeye çalıştı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle Karamanlı taraftarlar sahaya girdi ve maçın hakemine saldırma girişiminde bulundu.

Maç sonunda takım kafilemiz olaylar nedeniyle çıkamadı. Karaman taraftarı, takımımızın kullandığı misafir soyunma odasının önünden uzun bir süre ayrılmadı.

MHP Milletvekili Hasan Basri

Sönmez, olaylar yaşanırken Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve Gazeteci Levent Doğan’ı aradı. Milletvekili Sönmez, Olaylarla ilgili Karaman Emniyet Müdürü ve Karaman Valisini aradı.

Ayrıca Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de olaylarla ilgili Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir’i sık sık arayarak bilgi aldı.

Bu arada Kulüp Başkanımız Gültekin Özdemir, MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez’e, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.