AK Parti’nin Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er’in açıklamaları damga vurgu. CHP İl Başkanı Hasan Karaca’nın kendisine ve partisine yönelik eleştirilerine sert bir dile yanıt veren Furkan Cem Er, “bundan sonra yapacağınız her eleştiride en sert cevabı alacaksınız. Ayağınızı denk alın” dedi.
AK Parti Isparta İl Teşkilatı’nın Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına İl Başkanı Furkan Cem Er’in açıklamaları damga vurdu.
Geçtiğimiz hafta katıldığı TÜGVA’nın “haydi çocuklar camiye” etkinliğinin ardından sosyal medyada yaptığı açıklamalarının CHP İl Başkanı Hasan Karaca tarafından eleştirilmesine yanıt veren AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, okul dönemlerinde gizli gizli camilere giderken, rencide edildiklerini içeren haberleri izletti.
Açıklamalarında CHP Milletvekili Yalım Halıcı’ya da yanıt veren Başkan Er, “bundan sonra bizlere yapacağınız eleştiride en sert cevabı alacaksınız. Bundan sonra ayağınızı denk alın” diye konuştu.
* AK Parti İl Başkanı: CHP İl Başkanı Karaca, bağış verilen araçlara sende imza attın, oy verdin
CHP’nin Isparta Belediyesine yönelik eleştirilerine de değinen Furkan Cem Er, belediye meclisinde kabul edilen araç bağışlarına dönemin CHP’li Meclis Üyesi şimdiki İl Başkanı Hasan Karaca’nın da imza attığını belirterek, “o kadar samimiysen önce kendiliğini savcılığa şikayet et” ifadelerini kullandı.

