Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ITSO Başkan Adayı Turgut’tan MHP İl Başkanı Gülay’a Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut, kısa süre önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanlığı görevine atanan Osman Gülay’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut,

Gerçekleşen ziyarette yeni görevinden dolayı Osman Gülay’a hayırlı olsun dileklerini ileten Turgut, MHP İl Başkanı’nın teşkilat içindeki tecrübesi ve şehrin dinamiklerine olan hâkimiyetiyle Isparta’ya önemli katkılar sunacağına inandığını ifade etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Turgut, “Teşkilat içindeki derin tecrübesiyle sahanın ve şehrimizin dinamiklerine yakından vakıf olan Osman Başkanımızın, üstlendiği bu önemli sorumlulukla Isparta’mızın birlik ve beraberliğine çok kıymetli katkılar sunacağına inanıyoruz. Kendisinin birikimi ve kararlılığı, şehrimizin ortak akılla kalkınma hedefleri doğrultusunda büyük bir kazançtır” dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Isparta’nın geleceği ve şehrin ortak değerleri üzerine değerlendirmelerde bulunulduğunu belirten Turgut, misafirperverliğinden dolayı Osman Gülay’a teşekkür etti.

Turgut açıklamasının sonunda, MHP Isparta İl Başkanlığı görevini devralan Osman Gülay ile yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek, çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulu