Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ITSO Başkan Adayı Aladdin Ünal Turgut’tan Sanayi Ziyaretleri

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım sahibi iş insanı Aladdin Ünal Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sanayi ziyaretlerini sürdürüyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım sahibi iş insanı Aladdin Ünal Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sanayi ziyaretlerini sürdürüyor. Turgut, bu kapsamda sektörün öncü firmalarından biri olan Semtaş Kilit Parke Fabrikası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, fabrikanın kurucusu ve işletmecisi Celal Korkmaz ile bir araya gelen Aladdin Ünal Turgut, yalnızca sektörel sorunları değil, sanayicilerin karşı karşıya kaldığı ekonomik ve yapısal yüklerin nasıl hafifletilebileceğini de ele aldı. Görüşmede ayrıca, ITSO çatısı altında hayata geçirilmesi planlanan yeni nesil çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Artık “dinleme” sürecinden “çözüm üretme” aşamasına geçilmesi gerektiğini vurgulayan Turgut, şehre katma değer sağlayan ve istihdam oluşturan sanayicilerin görüşlerinin, oluşturacakları yol haritasının temelini oluşturduğunu ifade etti.