Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta Ticaret Borsası’nın seçimi 3 Ekim’de yapılacak

Mevcut Başkan Hüdai Şahin ve ekibi yeniden aday

Mevcut Başkan Hüdai Şahin ve ekibi yeniden aday

Isparta Ticaret Borsası Meclis Organ Üyeliği Seçimleri, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Borsa üyeleri, saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmet binasında sandık başına gidecek.
Isparta Ticaret Borsası, Meclis Organ Üyeliği Seçimleri öncesinde üyelerine duyuruda bulundu. Seçme ve seçilme hakkına sahip üyeler seçime katılmaya davet edildi.
OY VERME İŞLEMİ 09.00’DA BAŞLAYACAK
Seçimler, 3 Ekim Cumartesi günü Isparta Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda yapılacak. Oy verme işlemleri saat 09.00’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek.
Borsa tarafından yapılan duyuruda, “Seçme ve seçilme hakkına sahip üyelerimizi seçime katılmaya davet ediyoruz” denildi.
SEÇİM GÜNÜ GEREKLİ BELGELER AÇIKLANDI
Seçimde oy kullanacak üyelerin yanlarında bulundurması gereken belgeler de açıklandı. Buna göre gerçek kişi üyelerin T.C. kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekecek.
Tüzel kişi üyelerinin temsilcileri ise bağlı bulundukları Ticaret Sicil Müdürlüklerinden alınacak Seçim Yetki Belgesi ile kimlik kartlarını yanlarında bulunduracak.
Isparta Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada, seçim tarihinin ve gerekli belgelerin üyelere önemle duyurulduğu belirtildi.