Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş arayanlar dikkat

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 10 ay 131 fiili gün süreli 52 personel alımı yapacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 10 ay 131 fiili gün

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden 10 ay 131 fiili gün süreli 52 personel alımı yapacak.

ISPARTA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, İŞKUR ÜZERİNDEN 10 AY 131 FİİLİ GÜN SÜRELİ 52 PERSONEL ALIMI YAPACAK.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden 10 ay 131 fiili gün süreli 52 personel alımı yapacağını duyurdu.

9 Temmuz’da başlayan başvurular 13 Temmuz sona erecek. Başvurular www.iskur.gov.tr veya ALO-170 iletişim hattı aracılığıyla yapılacak.

Başvuruların sona ermesinin ardından istihdam edilecek personeller, 14 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00’da Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde liste yöntemi ile belirlenecek.

Belirlenen personeller 21 Temmuz 2025-30 Nisan 2026 tarihleri arasında spor ve kültürel faaliyetlerin desteklenmesi faaliyetlerinde istihdam edilecek.

Programa başvuru şartları da açıklandı. Açıklanan şartlara göre adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olması, emekli maaşı almaması, öğrenci olmaması ve 18 yaşından küçük olmaması gerekiyor.