İLK AÇIKLAMA ÖZEL’DEN
“BİZİM DAVA ve MEMLEKET SEVDAMIZ BİTMEZ”
AK Parti Milletvekili ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
İşte Özel’in açıklamaları:
“Kurulma çalışmalarından itibaren içinde yer almaktan onur duyduğum kurucu il Başkanlığı, 22., 24., 25. ve 27. Dönem Isparta Milletvekilliği yaptığım AK Parti ; üç dönem kuralını geniş ve istisnasız bir şekilde uygulamış , bu kural uygulanmasa bile listelerde yer alıp almamak çok değerli Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın takdirlerindedir. 28. Dönem için Partimizin Isparta Milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Şahsımda her zaman ki gibi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Partimizin emrinde olduğumu,
Genel Merkezdeki ve Yüksek Seçim Kurulundaki görevlerimi müsaade edildiği müddetçe en güzel şekilde yerine getirmeye devam edeceğimi bildiririm.
Tüm Ispartalı hemşehrileriminde emrinde olmaya; İlimiz, ülkemiz , için çalışmaya ter akıtmaya devam edeceğim.
“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
“Sevdamızın adı BERRAK
Sonu Toprak,
Dönen alçak OLSUN”

