Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Sağlık Müdürü Küçükcoşkun yeniden atandı

Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serhat Küçükcoşkun, yeniden Isparta İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı.

Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serhat Küçükcoşkun, yeniden Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun takdirleriyle görevine yeniden atanan Küçükcoşkun, yeni dönemde sağlık hizmetlerini daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
Yeniden atanmasının ardından açıklama yapan Küçükcoşkun, Isparta’nın bir evladı olarak sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, yönetsel ve kurumsal kapasitenin güçlendirilmesi amacıyla çalışma arkadaşlarıyla birlikte gayret göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

Küçükcoşkun, Isparta’ya, devlete ve millete hizmet etmenin kendileri için büyük bir şeref ve sorumluluk olduğunu belirterek, yeni dönemin Isparta’ya, sağlık camiasına ve tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.