Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ferdi Tayfur son yolcuğuna uğurlandı

“Arabeskin Prensi” Ferdi Tayfur, Türkiye’nin bir çok yerinden gelen sevenlerinin de katılımıyla İstanbul’da son yolcuğuna uğurlandı.

"Arabeskin Prensi" Ferdi Tayfur, Türkiye'nin bir çok yerinden gelen sevenlerinin

Türkiye’de arabesk müzik denince adı en önde gelenlerden oldu. Sesi ve tarzıyla müzik dünyasına damgasını vurdu. Şarkıları kimi zaman sevenlere tercüman oldu. Kimi zaman ise söylenmek istenenler onun sözleriyle muhatabına aktarıldı.

Onu bir kez olsun görmek için bazen yüz binler konserlerine koştu. Ulaşamayan sayısız hayranı ise filmlerine akın etti.

Ferdi Tayfur’un tavrına, duygusuna ve şarkılarına hayran olan milyonlar artık, hayatlarındaki bir parçayı hatıralarına gömmeye hazırlanıyor.

Tedavi gördüğü hastanede 2 Ocak’ta vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) tören düzenlendi.
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından Ferdi Tayfur’un cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ne götürüldü.