CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun ve CHP Isparta teşkilatının esnaf ziyaretleri esnasında İl Başkanı Hasan Karaca, iktidarın ulaşım politikalarını vatandaşa şikayet etti. Bitirilmesi planlanan Isparta-Burdur Dostluk Yolu’nun 1 yılda 900 metresinin tamamlandığını söyleyen İl Başkanı Karaca, bu yolda eylem planı yapacaklarını açıkladı
İktidarın ulaşım politikalarını eleştirdi. Isparta’dan şehirlerarası ulaşım için kullanılan yolların tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.
CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun’un Isparta saha çalışması kapsamında, İl Başkanı Hasan Karaca, Isparta Antalya Dereboğazı yolu, Isparta-Konya yolu ve Isparta-Burdur Dostluk Yolu projeleri üzerinden iktidarı, vatandaşa şikayet etti.
Yol projelerinin bitirilmesi gerektiğini vurgulayan Karaca, “Dereboğazını artık bir kenara bıraktık. Ancak 3 kilometresi kalan Dostluk Yolu’nun 1 yılda 1 kilometresini bile tamamlayamadılar” dedi.
Öte yandan Karaca, CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı ile Burdur Dostluk Yolu’na ilişkin eylem hazırlığında olduklarını da belirtti.

