Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binlerce Ispartalı Filistin’e destek için yürüdü

Binlerce Ispartalı Filistin’e destek için yürüdü

Binlerce Ispartalı Filistin’e destek için yürüdü

Isparta’da İsrail’in Filistin’e yönelik düzenlediği saldırılara tepki vermek ve Gazze’ye destek olmak amacıyla “Gazze İçin Isparta Ayakta” isimli bir yürüyüş düzenlendi. Kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile binlerce Ispartalının katıldığı yürüyüşte İsrail’e tepki, Filistin’e destek vardı.

İsrail’in Filistin’e saldırıları sürüyor. Çatışmalarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artıyor. Saldırıların durması için dünyadan yükselen ateşkes çağrılarına kulak tıkayan İsrail’e de tepkiler devam ediyor.

İsrail’e ilk günden beri tepki gösteren Isparta’da bu kez Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi.  “Gazze İçin Isparta Ayakta” isimli yürüyüş Isparta Belediyesi önünden başladı.

Kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile binlerce Ispartalının katıldığı yürüyüş öncesi Iyaşpark Otel’den Filistin’e destek pankartı asıldı.

Gerçekleştirilen yürüyüşe AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, ITSO Başkanı Metin Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Belediye önünden başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son buldu.

Valilik önündeki etkinlikler kapsamında ise mehteran gösterisi yer aldı. Ardından kur’an-ı kerim okundu.

Yağmur altında yapılan gazze için destek yürüyüşü yapılan dua ile sona erdi.