Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başpınar ailesinin mutlu günü

Başpınar ailesinin mutlu gününde Isparta’nın protokolü, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Ayşe ve Serkan Başpınar çiftinin oğulları Nuri Bilge’nin sünnet merasimi, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Başpınar ailesinin mutlu gününde Isparta’nın protokolü, siyaset ve iş dünyasının

Isparta’nın tanınmış ailelerinden Başpınar ailesi, evlatları Nuri Bilge’nin sünnet mutluluğunu dostları ve sevenleriyle paylaştı.

ModaPark Premium Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen görkemli sünnet merasimi; Isparta protokolü, siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini aynı sofrada buluşturdu.

Merasime Isparta Valisi, Isparta belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

Konvoyla başlayan program, mevlit ve yemek ikramıyla devam ederken davetliler Başpınar ailesinin bu özel gününe ortak oldu. Samimi sohbetlerin ve renkli görüntülerin yaşandığı programda Nuri Bilge’nin heyecanı ve mutluluğu da görülmeye değerdi.