Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Özer Durmak Bilmiyor!

Eğirdir İçin Ankara’da Yoğun Mesai

Eğirdir İçin Ankara’da Yoğun Mesai

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, ilçeye hizmet yolunda temaslarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Özer, son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Eğirdir’e yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyarete, AK Parti Isparta Milletvekilleri Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Sayın Osman Zabun’un yanı sıra Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal da katıldı.

Başkan Özer, Bakan Bayraktar’a Eğirdir’e gösterdiği yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Ankara’da Eğirdir için verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Özer, “İlçemizin gelişimi ve kalkınması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Eğirdir’in her alanda daha da güçlenmesi için takipteyiz. Bakanımıza samimi ev sahipliği ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.